Program kullanmadan nasil video indirilir ? , Ücretsiz ve programsız video indirin


Merhaba arkadaşlar dün yazdığım blogumda size reklam virüslerini bilgisayarınızdan uzak tutmayı göstermiştim bugün ise internet üzerinden program kullanmadan video indirmeyi göstereceğim.



                   Öncelikle yıllarca video indirmek için çeşitli programlar kullandık IDM gibi vs. Ama tabi bazen başka bir bilgisayarda oluyorsunuz veyahut o anki video indirmek için kullandığınız program çalışmıyor ...peki ne yapacağız bize pes etmek yakışmaz tabiki bizde birazdan göstereceğim şekilde videolarımızı indireceğiz.

         



                Bunun için öncelikle videomuzu indirmek istediğimiz siteye gidiyoruz ben örnek olması açısından uzman tv sitesine giriyorum





Siteye girdikten sonra indirmek istediğimiz videoyu buluyoruz . Ben örnek olması açısından rastgele bir video açıyorum.






                                               







İndirmek istediğimiz videoya geldikten sonra sayfada herhangi boş bir yere sağ tıklıyoruz Ve sayfa kaynağını görüntüle seçeneğini seçiyoruz.





Sayfa kaynağını görüntüle dedikten sonra karşımıza şöyle bir ekran gelecek.


Burası sayfanın tasarlandığı bölüm bu ekrana geldimi önce klavyemizin sol alt tarafındaki CTRL Tuşuna basıyoruz ardından elimizi CTRL Tuşundan bırakmadan F Tuşuna basıyoruz.
Bu CTRL+F Kodu arama komutudur her sitede kullanabilirsiniz. Eğer komutu doğru girerseniz resimde gözüktüğü gibi sağ üst tarafta bir pencere belirecek ve siz o pencereye MP4 Yazacaksınız ( Her site aynı video formatını kullanmaz yani eğer indirmek istediğiniz sitede mp4 uzantısı kullanımıyorsa başka  uzantıları deneyin örneğin divX Gibi )



Burada gördüğünüz gibi 5 tane kaynak bulduk ve link olarak video adresini gördük.





Linki düzgün bir şekilde kopyalayıp resimdeki sağ tık + video adresine git seçeneğine tıklarsak site bizi buraya yönlendircek



Buraya geldiğimizde ise işimiz neredeyse bitti sayılır. Tek yapmamız gereken videoya sağ tıklamak ve videoyu indir seçeneğini seçmek. Bu işlemden sonra video direk olarak bilgisayarınıza inmiş olacak.


Umarım yardımcı olmuşumdur. Teşekkürler.



Yorumlar

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler bu değerli bilgiyi paylaştığınız için .

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  5. Güzel yazı. Alternatif olarak Youtube'dan video adresini (URL) kopyalayıp http://www.ytvideoindir.com adresindeki indirme kutusuna yapıştırıp enter'a basmanız yeterli. Gelen sayfadan istediğimiz çözünürlük ve formatta videomuzu indiriyoruz. Hatta MP3 formatında dahi müzik olarak indirme yapabiliyoruz.

    YanıtlaSil
  6. video dosyasının ne olduğunu nasıl anlarım

    YanıtlaSil
  7. Silinmiş bir youtube videosuda böyle yapılarak indirilebilirmi?

    YanıtlaSil
  8. Yararlı paylaşımlarınız için teşekkür ederiz, insanlar twitter videolarını twittervideoindir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder